"Sen nebiju tā smējies"; Kariņš nokļūst ļaužu valodās

© Dmitrijs Suļžics/MN

Bijušais Latvijas premjerministrs Krišjānis Kariņš 1. septembrī pievienojies stratēģiskās komunikācijas konsultāciju kompānijai "Kreab".

Kariņš "Kreab" būs vecākais padomnieks, kurš konsultēs klientus ģeopolitikas, Eiropas Savienības politikas un citos politikas jautājumos.

"Kreab" ir globāla stratēģiskās komunikācijas konsultāciju kompānija, kas konsultē korporācijas, privātpersonas, valdības un organizācijas sarežģītu komunikācijas problēmu risināšanā.

Šo ziņu, protams, iztirzājuši vietnes "X" lietotāji.

"Sen nebiju tā smējies. Kariņš, kurš pats gļēvulīgi bēga no priekšvēlēšanu debatēm un konsekventi izvairījās no piedalīšanās KNL, tagad strādāšot starptautiskā stratēģiskās komunikācijas aģentūrā par vecāko padomnieku," vietnē "X" raksta žurnālists Kārlis Seržants.

Martas tante: Zina, kā izvairīties no nevēlamiem kontaktiem!

Vīgrieze: Viņš jau pats nerunās. Bet vispār viņi ir iegrābušies - drīz sapratīs, ka Kariņam ir cāļa smadzenes. Vienkārši neviens ārvalstīs nedomā, ka var būt šāds premjers un ārlietu ministrs.

Viktorija: To arī mācīs, kā izvairīties no debatēm un žurnālistiem.

Ravus: Dos padomus, kā nekomunicēt.

Nauris: Drīzāk jāsāk meklēt iemeslu, kāpēc tāds uzņēmums viņu vispār ir darbā pieņēmis. Varbūt viņiem štatā nav par ko smieties.

Slavenības

Sociālo tīklu un TV šovu zvaigzne Felipe Gabriels Ksavjērs pārsteidz ar patiesi iespaidīgiem foto - Dubaija, Monako, Eivisa, foto pie ekskluzīviem auto, lidojumi ar privātām lidmašīnām, foto ar slavenībām. Par kādu naudu Felipe dzīvo, skaidrots Jura Vaidakova materiālā "Patiesība par draudzību ar Porziņģi" izdevumā "Kas Jauns".

Svarīgākais