Raimonda Paula mazmeitas Monikas līgavainis apprec citu

© Alise Šulca/F64

Holivudas scenārists Maikls Alojans, ar ko pirms dažiem gadiem kāzām posās komponista Raimonda Paula mazmeita Monika Pedersena, Grieķijā mijis gredzenus ar jaunu izredzēto, vēstīts Ligitas Eglītes materiālā "Maestro mazmeitas Monikas bijušais līgavainis" apprec citu izdevumā "Kas Jauns".

Kā vēsta izdevums, vēl tikai pirms četriem gadiem Losandželosā jaunā režisore Monika Pedersena jūsmīgi soctīklos dalījās priekā un publiskoja gan foto, gan video, paziņodama, ka pošas precēties ar mīļoto vīrieti, armēņu izcelsmes scenāristu Maiklu Alojanu. Monika atrādīja savu saderināšanās gredzenu un līksmi pieņēma apsveikumus saistībā ar nonākšanu līgavas statusā pēc divus gadus ilgas kopābūšanas.

Monika bija atzinusies, ka kāzas vēlētos svinēt Latvijā, ievērojot gan latviešu, gan armēņu precību tradīcijas, tomēr līdz tam viņa ar Maiklu tā arī nenonāca, jo izšķīrās. Pēc attiecību izjukšanas Monika Pedersena atgriezās uz dzīvi Latvijā.

Kā vēsta žurnāls "Kas Jauns", tikmēr Monikas nesenais līgavainis Maikls nule kā kļuvis par precētu vīru, apņemot par sievu savu jauno izredzēto.