Tv šovu zvaigzne: Jā, esmu palutināta un tas ir forši! Vienkārši cilvēkiem skauž

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Raidījumam “Ģimene burkā” šosezon pievienojas Līva un Mārtiņš Rāceņi, kuri uzvaras laurus plūca pašmāju šovā “Mīlas nometne”. Abiem ir kopīga meita, kā arī drīzumā ģimenei pievienosies dēliņš. Liels atbalsts ikdienas solī ir Līvas mamma, kura dzīvo kopā meitu un viņas vīru Mārtiņu.

Tā kā mamma ilgāku laiku ir prombūtnē, Līva neslēpj, ka viņai ļoti pietrūkst mammas gatavošanas, kā arī pati neredz jēgu veltīt vairākas stundas virtuvē, lai dažu minūšu laikā viss būtu apēsts.

Mamma ikdienā mums uzvāra kādu zupu, parasti skābeņu vai siera. Es zupas negatavoju. Es negribu katru vakaru stāvēt pie plīts - divas stundas gatavot un 15 minūtēs viss ir apēsts. Es tam vispār neredzu jēgu! Tāpēc man nepatīk tā laiku pavadīt.

Daudzi man komentē, ka es pie mammas dzīvoju, bet vispār mamma dzīvo pie mums! Lai tā kopdzīve būtu normāla, katram kaut kas ir jāuzņemas. Jo ja es visu darīšu, mammai būs tā sajūta, ka viņa vispār ir lieka.

Kādreiz man tas baigi sāpēja, kad man kāds teica, ka esmu izlutināta, dzīvoju pie mammas un ka man dzīvē vispār nekas nav jādara. Bet tagad esmu to pieņēmusi - jā, esmu palutināta un tas ir forši! Vienkārši cilvēkiem skauž,” stāsta Līva Rācene.

Slavenības

Pagājušajā nedēļā mūžībā 53 gadu vecumā devās latviešu aktrise un politiķe Inese Laizāne. Diagnozi - izkaisītā jeb multiplā skleroze - ārsti Inesei bija noteikuši jau pirms 20 gadiem, vēstīts Santas Sergejevas materiālā "Harijs Petrockis: "Diemžēl brīnums nenotika"" izdevumā "Kas Jauns".

Svarīgākais