Šūmahera ģimenes piedzīvo šantāžu

© Depositphotos

Vācijas policija aizturējusi četrus cilvēkus saistībā ar leģendārā Formula 1 pilota Mihaela Šūmahera ģimenes šantāžu. Izspiedēju grupa pieprasījusi 15 miljonus eiro, vēsta DW.

Pēc mēģinājuma šantažēt Mihaela Šūmahera ģimeni policija arestēja arī iespējamo organizatoru. Runa ir par 52 gadus vecu vīrieti, kurš iepriekš ģimenē strādājis par apsargu.

Policija veica kratīšanu aizturētā dzīvoklī un izņēma lielu daudzumu pierādījumu. Kā informē prokuratūra, aizturētais digitalizēja sacīkšu braucēja un viņa tuvinieku privātās fotogrāfijas un pēc tam nodeva informāciju saviem līdzdalībniekiem.

Jūnija vidū 52 gadus vecais iepriekš tiesātais vīrietis un viņa 30 gadus vecais dēls vērsās pie Šūmaheru ģimenes locekļiem, prasot 15 miljonu eiro izpirkuma maksu par iegūto datu neizpaušanu. Pretējā gadījumā izspiedēji draudēja izplatīt informāciju, kas viņiem bija pieejama. Šūmahera ģimene ziņoja policijai, un izspiedēji tika aizturēti.

Slavenības

Sociālo tīklu un TV šovu zvaigzne Felipe Gabriels Ksavjērs pārsteidz ar patiesi iespaidīgiem foto - Dubaija, Monako, Eivisa, foto pie ekskluzīviem auto, lidojumi ar privātām lidmašīnām, foto ar slavenībām. Par kādu naudu Felipe dzīvo, skaidrots Jura Vaidakova materiālā "Patiesība par draudzību ar Porziņģi" izdevumā "Kas Jauns".

Svarīgākais