Cilvēki ar konkrētu lūgumu vēršas pie valsts prezidenta

© Ģirts Ozoliņš/MN

Mūsu Paralimpisko spēļu dalībnieki ir sasnieguši fantastiskus rezultātus, tostarp kopumā nopelnījuši 3 zelta un vienu sudra medaļu Latvijai. Līdz ar šiem panākumiem, daudzi uzskata, ka nepieciešama valstiski organizēta paralimpiešu sagaidīšana.

Sociālajos tīklos vairākkārt izskanējuši aicinājumu Edgaram Rinkēvičam organizēt svinīgu sportistu sagaidīšanu.

"Prezidenta kungs, vai jūs nevarētu iedarbināt kādas burvju sviras? Citādi Jūs tikai izklaidējaties - tiekaties ar Ufo un Fredi, taisāt selfiju ar kādu tvitera jokdari no Gulbenes"

"Vai kādam būs laiks un vēlme saorganizēt tautu uz paraolimpiešu sagaidīšanu? Domāju,ka Rihards SNIKUS un Diāna KRŪMIŅA būtu to pelnījuši! Un pārējie arī par savu milzīgo gribasspēku. Viņu visu nopelns ir milzīgs arī cīņā par cilvēku ar īpašām vajadzībām."

"Prezidenta kungs, paralimpieši ir pelnījuši tādu pašu sagaidīšanu mājās kā mūsu bronzas medaļnieki! Iestājaties, lūdzu, par to!"

Edgars Rinkēvičs ir apsveicis medaļniekus savā vietnes "X" kontā, tomēr nav atsaucies izteiktajam aicinājumam.

Slavenības

Raidījumā “Slavenības. Bez filtra” Katrīne Vasiļevska ir ciemos pie aktiera Kaspara Zāles, kas pavisam nesenā pagātnē publiskajā vidē nonāca Dailes teātra skandāla dēļ. Uzzinot, kam aktieris ir gājis cauri, arvien vairāk top skaidrs, kāpēc Zāle ir gājis uz ne vienu vien tiesas prāvu, aizstāvot savas tiesības.

Svarīgākais