Jurģis Liepnieks izsaka versijas, kādi būs patiesie Kariņa uzdevumi jaunajā amatā

© Dmitrijs Suļžics/MN

Zināms, ka bijušais premjers un ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš pēc deputāta pilnvaru nolikšanas turpinās darbu ārvalstu kompānijā, veicot stratēģiskās komunikācijas padomnieka pienākumus.

Par Krišjāņa Kariņa talantu komunicēt ar sabiedrību Latvijas sabiedrība nav augstās domās, tāpēc visai nesaprotams ir nopietnas kompānijas lēmums pieņemt Kariņu amatā, kas tiešā veidā saistīts ar komunikāciju.

Rakstnieks Jurģis Liepnieks izsaka minējumus: "Neesiet tak naivi. Ja PR firma nolīgst kādas valsts bijušo premjeru, tad ticiet man, ne jau tādēļ, lai tas kaut ko pamācītu kādam par PR, no kā pats neko nesaprot. Viņi to dara tāpēc, ka kādam viņu klientam šajā valstī ir ļoti nopietnas intereses, kuras vajadzēs lobēt. Mana hipotēze ir, ka tā ir Telia, jo priekšā ļoti liels darījums, bet varbūt tā pati Lufthansa, vai varbūt kaut kas, ko vēl nezinām. Citiem vārdiem - Kariņš nestrādā nekādā PR firmā, tā ir tikai starpnieks, viņiem ir klients, kurš tagad maksā Latvijas ex premjeram. Protams, tas var būt arī veids, kā saņemt pateicību par izdarīto no kāda, bet domāju, ka tomēr pirmais var."

"Nra.lv" par Kariņa jauno karjeru rakstīja ŠEIT.

Slavenības

Aizvadītajā nedēļā tika atklāts sienas gleznojums Āgenskalnā, Nometņu ielā, kas iepriecina absolūti lielāko daļu vietējo iedzīvotāju. It īpaši tāpēc, ka murālī atainotais kaķis, esot vietējās "izcelsmes" vārdā Persiks.

Svarīgākais