"Tu nejūties apzadzis ģimenes budžetu?" Uģis Kuģis šokā par Folkmaņa izdarībām

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Cik izmaksā bērnu sagatavošana skolai? Šis jautājums nomoka ne vien "Ģimene burkā" dalībniekus, bet jebkuru ģimeni, kurā aug skolēni. Studijas raidījumā "Burku studijā!" ar savu stāstu nāk klajā Folkmaņu ģimene, atklājot, kā daudzbērnu ģimenei ar ierobežotiem līdzekļiem ir sagatavoties skolas gaitām.

Folkmaņi atklāj, ka viņiem patiesībā bērnu palaišana skola tik dārgi neizmaksā, jo atrod veidus, kā ietaupīt. Zinot, ka šai ģimenei ar finansēm neklājas viegli, un ka ģimenes galva Mareks pašlaik iztiku pelna ogojot un sēņojot, raidījuma “Ģimene burkā” dalībnieks, Latvijā populārākais krišnaīts Uģis Kuģis nekautrējas Marekam pajautāt, cik naudas mēnesī tiek iztērēts alum un cigaretēm. “Cigaretēm es netērēju bērnu naudu, tikai savu!” saka Mareks.

Savu? Tātad bērniem ir sava nauda un aliņiem ir sava? Tā nav ģimenes nauda? Labi, mani interesē, cik tu vidēji iztērē?” neatlaidīgs ir Uģis Kuģis. Visbeidzot Mareks atklāj, ka tie ir aptuveni 200 eiro mēnesī.

Tie ir 2400 eiro gadā! Tu nejūties apzadzis ģimenes budžetu?” šokēts ir Uģis.

Ko par to saka Mareks, skaties video!

Slavenības

Raidījumā “Slavenības. Bez filtra” Katrīne Vasiļevska ir ciemos pie aktiera Kaspara Zāles, kas pavisam nesenā pagātnē publiskajā vidē nonāca Dailes teātra skandāla dēļ. Uzzinot, kam aktieris ir gājis cauri, arvien vairāk top skaidrs, kāpēc Zāle ir gājis uz ne vienu vien tiesas prāvu, aizstāvot savas tiesības.

Svarīgākais