Žanna Dubska dodas pikantā randiņā ar rokeri Frīdi

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Šovā “Slavenības. Bez filtra” kolorītā stiliste Žanna Dubska aizsāk izzināt Latvijā atpazīstamu un brīvu vīriešu skatījumu uz attiecībām, mīlestību un sievietēm kā tādām.

Rubrikā "Randiņš. Bez filtra" Žannas pirmais randiņš aizrit sarunās uz moča un romantiskā piknikā ar rokeri Frīdi. Rūdītais vecpuisis atklāj, kāpēc vēljoprojām ir brīvs putns un kas viņam ir vissvarīgākais, lai pielaistu klāt savā teritorijā jaunu sievieti.

Vaicāts, kā ir ar potenci 65 gadu vecumā, Frīdis atbild: “Viss ir labi! Nav gan tā, ka četrreiz dienā gribas, tā vairs nav. Bet par seksu man nepatīk pārāk daudz runāt, man patīk to darīt.”

Tāpat rokeris atklāj, ka viņam ir pamatotas aizdomas, ka sievietēm fizisku tuvību gribas vairāk nekā vīriešiem. Tikmēr Žanna precizē, ka sievietes ir ļoti pašpietiekamas: “Nokniebties mums parasti negribas, mums vajag mīlestību! Orgasms aizņem tikai dažas sekundes, tas sievietēm maz interesē un priekš tā vīrieti nevajag. Bet ja šis process ir papildināts ar emocionālo saikni, hormoni izdalās ilgstoši, nevis pāris sekundes vien.”

Izdzirdot par mīlestību, Frīdim ilgi pēc vārda gan nav jāmeklē: “Lai būtu tā, kā tu aprakstīji, jāpaiet vismaz diviem, trim mēnešiem. Tikmēr tu atrofēsies, sažūsi un ar zirnekļu tīkliem pārvilksies pāri!”

Svarīgākais