Magone: Vīsi vīrieši pret mani izturējās ar necieņu un pazemošanu

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Magone raidījuma "Slavenības. Bez filtra" jauno sezonu nolēmusi sākt ar grandiozām pārmaiņām – prāta un dzīves sakārtošanu. Lai jaunā apņemšanās realizētos, ciemos un palīgā viņai nāk personības un izaugsmes trenere Nika Todavčiča.

Šķetinot to, kā strādā Magones prāts un kā to ietekmē pagātnes notikumi, abas neviļus aizrunājas līdz attiecībām. Nika atklāj, ka attiecībās cilvēki viens otram perfekti atbilst - vīrietis pret sievieti izturas tieši tā, kā sieviete iekšēji pati pret sevi. Magonei izaugsmes treneres teiktais liek pārdomāt iepriekšējās attiecības, secinot, ka vīrieši viņas dzīvē izturējušies vien ar necieņu, pazemošanu, kā arī draudot ar fizisku vardarbību.

“Vīrietis sievieti neciena tad, kad sieviete pati sevi neciena. Cieņa pret sevi nozīmē savu robežu novilkšanu. Agresors pastāv tik ilgi, kamēr vien ir upuris. Tad, kad tu pasaki “stop, ar mani šis vairs nestrādā”, tad agresora uzdevums vairs nepastāv, un jūs varat katrs doties uz savu pusi. Šis agresors ir jāatlaiž ar pateicību, jo bez viņa un šīs mācības tev būtu tas pats līmenis, ar kuru tu sāki,” skaidro Nika Todavčiča.



Slavenības

Aizvadītajā nedēļā tika atklāts sienas gleznojums Āgenskalnā, Nometņu ielā, kas iepriecina absolūti lielāko daļu vietējo iedzīvotāju. It īpaši tāpēc, ka murālī atainotais kaķis, esot vietējās "izcelsmes" vārdā Persiks.

Svarīgākais