Šomase atklāj, ka bija dzīves periods, kad bija doma par pašnāvību

© Ekrānšāviņš

Dziedātāja Liene Šomase, viesojoties raidījumā “Kad viņas satiekas”, atklāj savu nostāju attiecībā uz popularitāti, atzīstot, ka viņai nekad nav bijis mērķis būt populārai.

“Es no sākuma sociālajos tīklos liku tādas fake Lienes Šomases fotosesijas bildes, kas bija perfektas un apstrādātas, bet tad es sāku saprast, ka es neesmu perfekta. Mēs neviens neesam perfekts. Ja gribu, es uzvilkšu tās treniņbikses vai cepuri. Es esmu tāda, kāda es esmu. Man nevienu mirkli nav gribējies būt populārai vai slavenai. Tas nekad man nav bijis primāri. Taču karmiskā situācija tāda tomēr ir izveidojusies," stāsta L. Šomase.

Viņa arī norāda, ka soctīkli nav tikai stāsts par neīstu, samākslotu dzīves atainošanu. Piemēram, viņa caur "Tik Tok" iepazinu daudz fantastiskus cilvēkus.

"Es varu teikt daudziem paldies par to, ka ir iedevuši tik daudz, un viņi pat to neapzinās. Manā dzīvē ir bijis jāiet cauri asarām, depresijai, veģetatīvajai distonijai un bailēm, ka tu nevari iziet ārā no mājas," popularitātes ēnas puses atklāj dziedātāja.

Viņa arī norāda, ka cilvēki neapzinās, kādu ļaunumu viņu negatīvie komentāri atstāj uz veselību. "Jāmāk būt neitrālam pret komentāriem. Jo īstenībā tās nelaimes čupiņas ir padarījušas laimīgāku."

Dziedātāja arī atklāj, ka bija periods, kad bija doma par pašnāvību. Ceļu atpakaļ pie sevis viņa atrada ceļojot. Par šo dzīves posmu viņa nestāstīja pat savai ģimenei.

"Ļoti daudz mākslinieku pēdējos gados ir aizgājuši dēļ šī [depresijas] tieši...Kāpēc aizgāja Mārtiņš Freimanis? Es mūžam atcerēšos mūsu pēdējo sarunu, kurā viņš teica, cik ļoti viņš vēlas sarīkot koncertu, bet neviens nedod naudu. Kad viņš aizgāja no šīs pasaules, tad viņam "Arēnā Rīgā" uztaisīja piemiņas koncertu. Jūs nopietni?" tā L. Šomase.

Svarīgākais