Dita Lūriņa milzu paldies saka policijai

© Ģirts Ozoliņš/MN

Pirmā skolas diena saspringta bija gandrīz visiem, kuru atvases devās uz skolu. Samērā liels satraukums valdījis arī aktrises Ditas Lūriņas ģimenē, kā rezultātā aktrise uz ielas aizmirsusi savu rozā koferi.

Situācija atrisinājusies pēc Valsts policijas darbinieku zvana, kuri Lūriņas koferi bija atraduši un vēlāk nodeva īpašnieces rokās.

Savā "Facebook" kontā Dita Lūriņa raksta: "Paldies Valsts policija un personīgi, īpaši un sirsnīgi inspektoriem: D. Mizers un I. Jankevičus: Jūs izglābāt manu dienu un visu nedēļu turklāt.


Kad aptrakusi māmiņa pirmajā skolas dienā iekrauj mašīnā visu: puķes, bērnu, suni, "tašas"..... tikai ne savu rozā koferi.... Un mierīgi to atstāj uz ielas, nemaz nepamanot tā trūkumu, tad pēc pāris stundām zvana Valsts Policija ar jautājumu, vai man nepietrūkst rozā koferītis. Un vēl atved man un atdod rokās Pateicos, pateicos, pateicos! Lai mums visiem gaišāk, zinot, ka Valsts Policija ir mūsu pusē"

Komentāros cilvēki slavē līdzcilvēku attieksmi un policijas darbu: "Jauki ka Latvijā sabiedrība mainās un mainās arī vērtības. Aiziet nebūtībā padomju cilvēku teiciens: 'atrasts nav zagts' un nāk vietā kristīgās: 'tev nebūs zagt'...!"

Svarīgākais