Spānijas pludmalē pēksņi miris populārs „Netflix” aktieris

© Unsplash

Spānijas varasiestādes paziņojušas par pēkšņu sirds apstāšanos populārajam aktierim Džulianam Ortegam, kurš ieguva plašu atpazīstamību ar „Netflix” seriālu „Elite”. Viņš bija sasniedzis vien 41 gada vecumu, vēsta „The Independent”.

Viņa nāvi apstiprinā Spānijas Nacionālā aktieru un aktieru savienība, šīs nedēļas sākumā izplatot sēru vēsti. „Mēs izsakām visdziļāko līdzjūtību aktiera ģimenei un draugiem.,” tostarp minēts nekrologā.

Sākotnējie ziņojumi par viņa nāvi liecināja, ka viņš ir noslīcis, taču saskaņā ar vietējo izdevumu „Olive Press Spain”, varasiestādes vēlāk apstiprināja, ka Ortegam, Zahoras pludmales krastā Barbatē, Spānijā ir konstatēta sirdsdarbības apstāšanās.

Tiek ziņots, ka neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķi mēģināja atdzīvināt aktieri, taču galu galā tika konstatēts, ka viņš notikuma vietā miris.

Kopš izplatījās ziņas par Ortegas nāvi, vairāki spāņu aktieri ir izrādījuši viņam cieņu, tostarp Silvija Marso, kura „Instagram” ierakstā viņu nodēvēja par "lielisku aktieri un godīgu, godīgu partneri". “Absolūtas skumjas,” viņa rakstīja kopā ar viņu abu pašbildi.

Svarīgākais