"Pilnīgs nulle!" Liepnieks publiski nozākā Oļegu Fiļu

© Dmitrijs Suļžics/MN

Rakstnieks Jurģis Liepnieks, komentējot izdevuma "Kas Jauns" publikāciju par bijušajiem laulātajiem Santu Bernālu (Zāmueli) un Oļegu Fiļu, veltījis skarbus vārdus Fiļam.

"Kas Jauns" publikācijā Santa tiek izcelta nelabvēlīgā gaismā. Tiek runāts par tiesvedību, kas starp bijušajiem laulātajiem turpinās jau n-tos gadus, un atklāts Oļega Fiļa viedoklis par attiecībām ar bijušo sievu. Fiļs izdevumā stāsta, ka Santai laulības laikā nekā netrūka, viņa tērēja tūkstošiem eiro, bet, pēc viņa teiktā, neizturēja naudas pārbaudījumu.

Liepnieks mikroblogošanas vietnē "X" metas aizstāvēt Bernālu, Fiļam veltot neglaimojošus vārdus.

"Viņa neizturēja naudas pārbaudījumu. Patiesībā viņa pameta viņu, neskatoties uz visu viņa naudu un visu, ko viņš viņai dāvināja, jo viņš ir .... sekls, sīks, nekādas kultūras un izglītības nesamaitāts, pilnīgs nulle. Un nabadziņš to nevar pārdzīvot jau septīto (!) gadu un turpina publicēt šādas atklāsmes un vajāt Santu un Santas ģimeni, kā jau tas tādam īstam šmurgulim pieklājas."

Dmitrijs Suļžics/MN

Komentāros gan Liepniekam norāda, ka viņa analītiskos tvītus par sabiedriski politiskām norisēm ir diezgan interesanti lasīt, "taču šeit Tu ej, ļoti maigi izsakoties, nepateicīgā lauciņā, komentējot divu cilvēku privātās attiecības. Tas ir sub-dzeltenās preses līmenis".

Liepnieks uzsver, ka ir Santas draugs un pazīst viņu jau 30 gadus.

"Ko man vajadzētu mierīgi noskatīties, ka maniem draugiem dara pāri? Tā nenotiks."

Jāpiebilst, ka Jurģis "pieskārās" arī tēmai par Fiļa tagadējo otro pusīti Kristīni Jelinsku.

"Jā, interesanti, ka Kristīnei Jelinskai tas arī viss liekas normāli, ka viņas vīrietis gadiem dzīvo ar savu bijušo prātā un atriebību savai ex kā galveno savas dzīves projektu, ļoti veselīgas attiecības."

Tikmēr arī Kristīne nepalika atbildi parādā, vietnē "Instagram" veltot apvainojumus Jurģim.

Svarīgākais