Vēloties līdzināties Kimai Kardašjanai, sieviete zaudē iespēju kļūt par māmiņu

© unsplash.com

31 gadus vecās Dženiferas Pamplonas sapnis līdzināties slavenajai realitātes šovu zvaigznei Kimai Kardašjanai radījis nopietnas problēmas, raksta "Daily Star".

Dženifera, kura dzīvo ASV, par savu elku uzskata Kimu Kardašjanu.

Viņa ļoti vēlējās slavenībai līdzināties, tāpēc ir veikusi vairāk nekā 30 procedūras, tai skaitā arī mākslīgās operācijas, lai piepildītu šo sapni.

Dženiferai izdevās piepildīt sapni un viņa tik tiešām līdzinās slavenajai Kimai Kardašjanai, tomēr visam ir sava ēnas puse. Modele ir atklājusi, ka viņas otrs sapnis, kļūt par māmiņu, vairs nav realizējams, pateicoties veiktajam procedūru un operāciju skaitam.

Dženifera atklāj, ka kļūt par māmiņu viņai liedz atkarība no skaistumkopšanas procedūrām jeb precīzāk skaistuma injekcijām, kuras ietekmējušas viņas auglību. 31 gadu vecā sieviete bija satriekta, uzzinot, ka viņas izredzes palikt stāvoklī ir niecīgas.

Dženifera Pamplona ir influencere un modele. Pateicoties savai līdzībai ar Kimu Kardašjanu un ekstravaganto izskatu viņa ir iemantojusi popularitāti ASV. Dženifera kopumā ir iztērējusi vienu miljonu ASV dolāru, lai līdzinātos savam elkam.

Svarīgākais