Katrīne Vasiļevska atklāti par šķiršanos

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Raidījumā “Kad viņas satiekas” viesojas TV personība un influencere Katrīne Vasiļevska. Sarunas laikā viņa aicināta atbildēt uz jautājumu, vai attiecībās iespējama cieņpilna šķiršanās. Katrīnei par šo tēmu ir atklāts viedoklis, jo pirms 4 gadiem viņa šķīrās ar savu meitu tēvu Kasparu Saulieti.

Kā izrādās - cieņas no bijuša vīra puses ir bijušas pavisam maz. "Es prasīju grafiku, man pateica, ka nekāda grafika nebūs, jo jābūvē viņam sava dzīve. Viņam toreiz jau uzreiz attiecības izveidojās. Tad sanāk, ka viņš dzīvo un priecājas par dzīvi, bet man ir jāperas ar diviem bērniem. Beigu beigās, kurš ir laimīgāks? Tas, kurš visu atbildību uzņemas uz sevis!

Šķiršanās iniciatore biju es. Tad, kad mēs beidzot izšķīrāmies, tad man bija tāds: "A, kas tagad notika? Mēs tiešām izšķīrāmies?” Tad nedēļu man tā sirsniņa trīcēja, bet tas bija mirklī, kas viņam parādījās meitene. Tikai pēc tam es sapratu, ka ne jau man viņu vajadzēja, bet tas bija tā: "Paga, paga - viņš tak ir manējais!"

Nodrošināt es sevi varēju, bet man gribējās, lai bērniem būtu tas tētis. It kā viņš sākumā pat kaut kur bija - tagad viņa vispār nav!" stāsta Katrīne Vasiļevska.

Svarīgākais