Eksperts atmasko britu karaļnamu

© unsplash.com

Džils Brendets, rakstnieks un bijušais britu parlamenta deputāts, savā grāmatā “Elizabeth: An Intimate Portrait”, kas izdota pēc karalienes nāves, izsaka aizdomas, ka nelaiķa karaliene ir melojusi visai pasaulei, raksta "Daily Star".

Rakstniekam ir radušās aizdomas par vienu konkrētu situāciju, kas saistīta ar Elizabeti II un viņas vīru Filipu.

Karalienes Elizabetes II un prinča Filipa laulība ilga 73 gadus, līdz 2021. gadā princis Filips devās mūžībā.

Mūža garumā karaliene Elizabete II un princis Filips palika viens otram uzticīgi un bija viens otra stingrais atbalsts. Viņi katru dienu pastaigājās kopā un kopīgi baudīja maltītes. Viņi lielāko daļu savas dzīves pavadīja plecu pie pleca.

Tomēr, neskatoties uz viņu ciešajām un tuvajām attiecībām, rakstnieks uzskata, ka karaliene ir samelojusi visai pasaulei par kādu būtisku detaļu.

Tika ziņots, ka karaliene bijusi kopā ar vīru brīdī, kad viņš devās mūžībā. Tomēr rakstnieks, kurš pazina abus daudzus gadus, ir pārliecināts, ka karalienei nebija iespēja būt kopā ar vīru viņa nāves brīdī.

"Tika ziņots, ka karaliene atradās pie sava vīra gultas, kad viņš nomira 2021. gada 9. aprīļa rītā. Patiesībā es neticu, ka viņa tur bija," norāda rakstnieks.

Viņš atgādina notikumu secību prinča Filipa nāves dienā: "Torīt viņš devās uz vannas istabu, viņam palīdzēja medmāsa. Kad viņš atgriezās, viņš teica, ka jūtas nedaudz noguris, un vēlējās atgriezties gultā. Medmāsa pasauca hercoga sulaini un karalienes palīgu Polu Kobru, lai lūgtu palīdzību - un viņš nomira, pirms karaliene varēja tikt izsaukta. Karaliene vēl nebija pamodusies, un viņa tika pasaukta tikai pēc tam, kad ieradās ārsts un paziņoja, ka hercogs ir miris."

Svarīgākais