Kādas ir Latvijas slavenāko pāru patiesās attiecības? Skaties jaunajā TV sarunu šovā!

© Publicitātes foto

Kāpēc mīlestība dažiem pāriem ilgst mūžīgi, bet citiem izdziest? Atbilde slēpjas ne tikai spēcīgās sajūtās, bet arī spējā pārvarēt ikdienas izaicinājumus, kas rodas mūsu atšķirīgo personību un vēlmju dēļ. Jaunajā sarunu raidījumā "Divi vienā" šarmantā Kristīne Virsnīte aicina iepazīt iedvesmojošus pāru pieredzes stāstus, kuri ir pārvarējuši šķēršļus un atraduši savu laimes formulu - kā caur atšķirīgo būt kopā!

Jau no 3. septembra kanālā “STV Pirmā” katru otrdienas vakaru plkst. 21:05 Kristīne Virsnīte kanāla studijā tiksies ar vairākiem sabiedrībā zināmiem pāriem, kuri ir kopā jau ilgus gadus, atklājot savu attiecību pieredzi un iedvesmojot skatītājus. Kāda ir viņu veiksmes formula un kā tiek pāri dažādiem attiecību izaicinājumiem? Jau septembrī skatītāji varēs iepazīties ar tādu sabiedrībā zināmu pāru attiecību pieredzēm, kā Sanda un Raivis Dejus, Dana Reizniece - Ozola un Andris Ozols, Elīna un Nauris Didrihsoni un Lusine un Horens Stalbe.

Raidījuma vadītāja Kristīne Virsnīte atklāj: "Esmu vadījusi dažādus TV raidījumus, bet šis man ir ļoti īpašs, jo vairāk par visu ar šo sarunu šovu mēs vēlamies normalizēt to, ka attiecības nav tikai viegli, ilgi un laimīgi, bet attiecības ir dzīvas un mēs drīkstam būt atšķirīgi. Tikai ir jāizprot, kā caur atšķirīgo būt kopā."

Arī raidījuma veidotāji - kanāls “STV Pirmā” un producēšanas kompānija "Z Influence House" - tic, ka skatītāji iedvesmosies no dažādām pieredzēm, stiprinās savas cilvēciskās un ģimeniskās vērtības, jo arī atšķirīgiem ir iespējams ne tikai veidot kopdzīvi, bet arī kopīgi augt!

Pirms sarunas studijā, Kristīne Virsnīte katram no pāra atsevišķi uzdos vienus un tos pašus jautājumus - atbildes būs emocionāls pārsteigums pat viņiem pašiem! Jau pirmajā raidījuma epizodē iezīmēsies interesantas attiecību līnijas - Sanda Dejus atklās, kas viņu kaitina attiecībās ar vīru, savukārt Raivis Dejus aizkustinās sievu līdz asarām. Viņš - mierīgs krasts, bet viņa - bangojoša jūra. Kāda ir viņu attiecību laimes atslēga? Un kas viņi būtu viens bez otra?

Skaties jauno sarunu šovu “Divi vienā” kanālā “STV Pirmā” jau no 3. septembra katru otrdienas vakaru plkst. 21:05!

Svarīgākais