"Piedod, Andri..." Pār Rudzīti veļas Magones kritikas vilnis

© Ekrānuzņēmums

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Magone Liedeskalna asi kritizē vecpuiša Andra Rudzīša uzstāšanos viņa grāmatas atklāšanas pasākumā, kaut arī pieaicināta kā goda viešņa. Magone pauž neapmierinātību ar pasākuma organizāciju un norāda, ka Rudzīša runa nebija pietiekami aizraujoša.

“Labdien, jaukās, burvīgās, lieliskās, satriecošās, pasakainās, neaizmirstamās sievietes un viņu vīri. Šī grāmata patiesībā ir par mīlestību. Tā ir par patiesāko un īstāko mīlestību. Šī grāmata pamatā ir vīriešiem, kas sirdī jūtās brīvi un viņiem nav vajadzīgs otrs cilvēks, lai justos labi,” pasākuma viesus uzrunā Andris Rudzītis.

Tikmēr Magone uzrunu vērtē kā pavisam neizdevušos: “Nu ziniet, man ar savu pieredzi uz skatuves likās diezgan smieklīgi. Piedod, Andri, bet ja tu esi uz skatuves tev ir jāiedvesmo, tev ir jānes vēstījums. Uz tevi paskatās, tu drebi, trīci un ūdeni rij. Ne vārds nenāk ārā!”

“Uztraucies es biju zvērīgi, man vēl tagad rokas trīc. Bija dāmītes, kas palasīja un pateica, ka es esmu tāds cūka, draņķis un gandrīz dabūju pļauku. Kad es nodošu grāmatu bibliotēkām, tad man paliks drusku bail pa ielām staigāt. Nevar zināt, cik te dusmīgu meiteņu ir,” stāsta Andris Rudzītis.

Svarīgākais