Kļūst zināms par traģēdiju Keitas Midltones ģimenē

© Depositphotos

Tagad Velsas princese cīnās ar vēzi, tāpēc daudzbērnu mātei tiek pievērsta pastiprināta uzmanība. Kļuvis zināms, ka Keitas Midltones ģimenei ir traģiska vēsture. Britu prinča sievas vecvectante mirusi, nokrītot no klints piekrastes pilsētā Ziemeļjorkšīrā, vēsta "Daily Mail".

Mārgaretai bija 19 gadu. Viņa mēģināja nofotografēt iespaidīgus attēlus uz klints, taču negaidīts ūdens pieplūdums viņu nogāza no kājām: meitene noslīka. Viņas ķermeni tā arī neatrada, palika tikai kamera. Pēc dažām dienām tā tika atrasta krastā. Šī traģēdija notika 1900. gadā.

Vēsturnieks Maikls Rīds, vidusskolas skolotājs no Melburnas, par šo ģimenes traģēdiju uzzināja, pētot princeses ciltskoku. “Tas ir pārsteidzoši, ka tik daudzas Midltonu ģimenes paaudzes aizraujas ar fotografēšanu. Arī Keitas hobijs ir fotografēšana. Acīmredzot tas viņiem ir asinīs. Taču ir traģiski apzināties, ka radiniece par mīlestību pret fotogrāfiju samaksāja ar savu dzīvību. Viņas ģimene noteikti bija šokā. Viņa bija tik jauna, un viņai bija tik daudzsološa nākotne,” Rīda teikto citē "Daily Mail".

Slavenības

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Magone Liedeskalna ir apņēmības pilna beidzot iemācīt bērniem mest atkritumus tam paredzētā vietā - miskastē. Kā izrādās, Magones mājās atkritumu tvertne nav izmantota vismaz trīs gadus.