Liene Šomase atklāj, kāpēc vairs neiet uz restorāniem Latvijā

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Liene Šomase viesojas raidījumā “Kad viņas satiekas”, kur atklāj, kā viņas meita uztver Lienes slavu. Viņa stāsta, ka meita zina par viņas popularitāti, taču uztver to dabiski un neuzskata to par kaut ko īpašu. Māksliniece arī atklāti runā par izaicinājumiem, līdzsvarojot savu karjeru un ģimenes dzīvi, uzsverot, cik svarīgi ir atrast laiku saviem tuvajiem.

Liene Šomase sarunā dalās arī ar savām sāpīgajām pieredzēm, kas saistītas ar sabiedrības attieksmi un baumām, kas bieži ietekmē gan viņu, gan viņas ģimeni. “Es nezinu, vai es esmu naiva vai stulba, bet es gribu, lai Latvijā cilvēki patiesi smaidītu. Tā vietā tu aizej uz kādu pasākumu un dzirdi, ka kāds runā aiz muguras. Tieši tāpēc es vairs neeju uz restorāniem Latvijā. Tu dzirdi to visu un nesaproti, kāpēc cilvēki tā saka. Mīļie cilvēki, izglītojiet sevi intelektuāli!

Es teikšu tā - arī manai meitai ir ļoti grūti. Ir brīži, kad viņa apzinās, ka draugi apkārt runā. Draudzeņu vecāki sūta saviem bērniem un manai meitai video ar mani, ko es nekad nesapratīšu no to vecāku puses. Es šos cilvēkus esmu mentāli un enerģētiski nobloķējusi. Kad es meitai prasu, kur viņa to video redzēja, viņa pasaka, ka draudzeņu vecāki atsūtīja. Bija arī mirkļi, kuros viņai prātu jauca sievietes, kas stāstīja, ka “tava mamma ir kukū”. Manai meitai nav gājis viegli, un es par to pārdzīvoju. Bet zinu, ka pienāks mirklis, kad viņai atnāks apziņa un viņa visu sapratīs,” stāsta Liene Šomase.

Svarīgākais