Liene Ušakova: Esmu visgodīgākā meitene pasaulē

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Liene Ušakova šovā "Slavenības. Bez filtra" sevi sauc par godīgāko sievieti pasaulē, uzsverot, ka izskats var būt maldinošs. Liene aicina sabiedrību vairāk vērtēt cilvēku iekšējo būtību, nevis ārējo veidolu. Lienes vēstījums ir par godīgumu, patiesumu un uzticību sev, pretstatā virspusējiem aizspriedumiem par cilvēkiem.

“Es kādreiz biju pārāk godīga meitene. Nekas nav noticis, es vēl joprojām esmu visgodīgākā meitene pasaulē. Vienkārši izskats ir ļoti maldīgs. Sabiedrība man bieži vien piedēvē īpašības, kas man reālajā dzīvē vispār nepiemīt. Es pēc dabas esmu ļoti mīlīga.

Es uzskatu - ja tu gribi eksperimentēt gultā, tad tu to droši vari darīt ar cilvēku, kas tev kaut ko tiešām nozīmē. Jāties apkārt katru dienu ar jaunu džeku nav māksla. Es nezinu, varbūt es esmu ļoti vecmodīga, bet es tiešām vēlētos, lai cilvēki nopietnāk pieiet tai lietai un sevi neiznieko. Jauniešiem vispār ir vienalga. Viņi guļ ar visiem pēc kārtas - pa labi, pa kreisi un trijatā, četratā.

Es paklausos, kas notiek Anglijā, un man mati ceļas stāvus. Sekss ir brīnišķīgs un foršs. Tam ir jāsagādā prieks un bauda, bet vai to var noķert ar pirmo pretimnācēju, es nezinu. Mani nekad nav interesējuši vienas nakts sakari. Mani interesē pārkāpt robežas un eksperimentēt kopā ar savu cilvēku,” atklāta ir Liene Ušakova.

Svarīgākais