Viktorija Bekhema jau 25 gadus katru dienu ēd vienu un to pašu ēdienu

© Depositphotos

Bijušais futbolists Deivids Bekhems atklājis savas sievas slaiduma noslēpumu. Izrādās, Viktorija Bekhema ievēro stingru diētu aptuveni 25 gadus, katru dienu ēdot vienu un to pašu ēdienu.

Deivids Bekhems podkāstā "River Cafe Table 4" pastāstīja, kā viņu ģimenē parasti norit vakariņas - Viktorija nekad nemaina savu vakara ēdienkarti, kurā ietilpst viens ēdiens.

“Viņa ēd tikai grilētu zivi, tvaicētus dārzeņus un neko citu. Vienīgā reize, kad Viktorija nolēma izmēģināt to, kas bija manā šķīvī, bija grūtniecības laikā ar Hārperu. Tas vakars kļuva par vienu no manām mīļākajām atmiņām. Es neatceros, kāds bija tas ēdiens, bet es zinu droši: kopš tā laika viņa to nav ēdusi!" saka Bekhems.

Ja šis apgalvojums šķiet pārspīlēts, tad, iespējams, pārliecinās fakts, ka pati Viktorija ir atzinusi, ka ir ļoti izvēlīga ēdāja. Viņas ikdienas uzturā nav ne eļļu, ne pat mērču, raksta "Vogue".

Slavenības

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Magone Liedeskalna ir apņēmības pilna beidzot iemācīt bērniem mest atkritumus tam paredzētā vietā - miskastē. Kā izrādās, Magones mājās atkritumu tvertne nav izmantota vismaz trīs gadus.