Atklājas, ka Keitai Midltonei bija romāns ar miljonāru

© Depositphotos

Keita Midltone uzsāka romantiskas attiecības ar bagātu mantinieku, kad 2007. gadā pašķirās no prinča Viljama. Par to raksta "Mirror".

Tiek ziņots, ka pēc sešu gadu attiecībām ar Keitu Viljams vēlējās izbaudīt brīvību, tāpēc 2007. gadā viņš izšķīrās no Midltones "pa telefonu".

Pāris iepazinās St Andrew's universitātē Edinburgā pusaudžu gados, taču, saskaņā ar Roberta Džobsona neseno grāmatu "Catherine, Princess of Wales: A Biography", viņu ceļi patiesībā krustojušies vēl agrāk.

Topošā Lielbritānijas karaliene studēja Mārlboro koledžā, bet princis Viljams - Ītonas koledžā, un tad sākās viņu draudzība.

Tiek ziņots, ka 2007. gadā, kad Viljams bija saaukstējies, viņš piezvanīja savai draudzenei Keitai, lai ieteiktu abiem "atrast savu ceļu" un kādu laiku veltīt sev. Lai gan Keita bija satriekta par mīļotā lēmumu, viņa neļāva sev būt nomāktai.

Tā vietā, lai sēdētu un skumtu, viņa kopā ar vairākiem draugiem devās atvaļinājumā uz Spānijas salu Ibizu. Pēc atgriešanās Keita un viņas māsa Pipa sāka aktīvi apmeklēt naktsklubus.

Toreiz klīda baumas, ka Keita Midltone pēc tam, kad viņi bija redzēti kopā, uzsāka attiecības ar bagāto mantinieku seru Henriju Ropneru. Ropners, kura ģimene lepojas ar kuģniecības biznesu 33,7 miljonu sterliņu mārciņu vērtībā, nebija tikai pielūdzējs, viņš bija Viljama klasesbiedrs Ītonā.

Keitas īsais attiecību pārtraukums ar princi Viljamu un īslaicīgais romāns ar Henriju Ropneru izrādījās tikai neliela daļa viņu lielajā mīlas stāstā. Drīz pēc tam Keita un Viljams atjaunoja savas attiecības, pateicoties kostīmu ballītei, kuru Ketrīna apmeklēja medmāsas tērpā.

“Viņa ieradās ģērbusies kā medmāsa, un Viljams piegāja pie viņas. Pēc tam viņi vakara pirmo daļu pavadīja sarunājoties, pirms devās uz deju grīdu, kur viss beidzās ar skūpstu, ”sacīja Džobsons.

Pēc izlīguma 2007. gadā Viljams un Keita saderinājās 2010. gadā un apprecējās greznā ceremonijā Vestminsteras abatijā 2011. gada 29. aprīlī. Tagad pārim ir trīs bērni - Džordžs, Šarlote un Luiss.

Tikmēr Henrijs Ropners apprecējās ar Natašu Sinklēru, apmetoties uz dzīvi Jorkšīrā ar saviem bērniem.

Svarīgākais