Lielbritānijā pienākumiem tiek gatavots jauns karalis

© Depositphotos

Prinča Viljama pirmdzimtais dēls princis Džordžs nesen nosvinēja savu 11. dzimšanas dienu. Tagad viņš ir otrais rindā uz Lielbritānijas troni aiz sava tēva.

Keitai Midltonei un princim Viljamam jau ir plāns, kā sagatavot vecāko dēlu Džordžu viņa karaļa pienākumiem nākotnē. Par to raksta Us Weekly.

Velsas princis un princese "pamazām" gatavo savu dēlu karaļa lomai, tāpēc princis Džordzs citrei redzams karaliskajos pasākumos un preses pasākumos. Vecāki "nevēlas viņu nobiedēt". Tā saka karaliskais rakstnieks Robs Džobsons, kurš nesen laidis klajā jaunu Keitas Midltones biogrāfiju.

Turklāt vecāki arī mudina Džordžu vairāk laika pavadīt kopā ar savu vectēvu, Lielbritānijas karali Čārlzu III, lai mantinieks gūtu labāku izpratni par savu turpmāko darbu.

Džobsons arī piebilda, ka princis Viljams, visticamāk, izmantos savu pieredzi, lai sagatavotu Džordžu ieņemt troni, nepārslogojot viņu.

Džordžs, vecākais no trim Keitas un Viljama bērniem, ir troņmantnieks un nākotnē varētu kļūt par karali, taču ir jautājumi par to, kas notiks ar jaunākajiem bērniem Šarloti un Luisu.

Svarīgākais