Dziedātājs: Filips Kirkorovs man uzmācās, kad man bija 15 gadu

© Depositphotos

Ukraiņu dziedātājs Ņikita Lomakins pastāstīja šokējošu atgadījumu ar Filipu Kirkorovu, kas noticis pirms 11 gadiem. Viņš norādīja, ka krievu dziedātājs viņu pārliecināja uz seksuālu tuvību, kad pašam Ņikitam bija tikai 15 gadu, vēsta UNIAN.

Ņikita Lomakins "Instagram" pavēstīja, ka 2013. gadā piedalījies šovā “X faktors”. Kirkorovs tika uzaicināts uz vienu no raidījumiem. Pēc Ņikitas uzstāšanās uz skatuves Filips viņu uzreiz pamanīja un piegāja pie puiša.

Viņš piedāvāja 15 gadus vecajam Lomakinam sadarbību un solīja no topošā vokālista izveidot īstu skatuves zvaigzni.

Puisis laimīgi piekrita Kirkorova priekšlikumam. Viņi apmainījās ar tālruņu numuriem un vienojās tikties Filipa koncertā Jaltā. Ņikita pats ir no Simferopoles. Dienā, kad Lomakins devās uz Jaltu, viņam piezvanīja radošās studijas, kurā viņš mācījās, direktore. Puisis lielījās, ka drīz sadarbosies ar Kirkorovu. Tomēr sievietes atbilde bija negaidīta un diezgan nobiedēja Lomakinu. Viņa sacīja, ka viņš nemaz negrasās sadarboties ar Ņikitu - viņam bijuši pavisam citi mērķi. "Mana psihe nebija tam gatava, es nezināju, ka tāda lieta pastāv, viņa man teica: "Ņikita, Kirkorovs ir gejs un pedofils. Tas nav joks. Pirms dažiem gadiem mēs no viņa [Kirkorova] viesnīcas izglābām vienu zēnu, izmirkušu rītasvārkos. Mēs tik tikko paspējām," dziedātājs atcerējās direktores vārdus.

Bet puisis tomēr nolēma doties uz Jaltu. Tur viņš tikās ar Kirkorova koncertu režisoru Alekseju Navatski, kas apliecināja Ņikitam, ka Filips viņam neko nedarīs, ja ieradīsies pie viņa uz tā sauktajām sarunām ar draugiem. Tādējādi Navatskis apstiprināja mākslinieka netradicionālo orientāciju. Tomēr Kirkorovs nebija apmierināts ar lielo kompāniju un vēlējās pavadīt laiku vienatnē ar Lomakinu. Viņš nosūtīja viņam SMS, kurā rakstīja: "Ņikita, piedod, bet tavi draugi nevarēs kopā ar mums doties uz tikšanos, jo šī ir individuāla tikšanās." Pēc šīs ziņas Ņikita neizturēja un izplūda asarās. Tad Navatskis ieteica pasaukt uz Jaltu zēna mammu, lai ar viņu nekas nenotiktu. Sieviete ieradās uz koncertu un kopā ar dēlu devās uz pārrunām ar Kirkorovu.

Mākslinieks bija pārsteigts, ka zēns pie viņa neatnāca viens. Kopā ar Filipu bija mūzikas kritiķis Sergejs Sosedovs. Slavenības runāja par Lomakina vokālajām spējām, taču Kirkorova seksuālais plāns tā arī nepiepildījās, jo zēns ieradās kopā ar māti.

Pēc tam Filips joprojām zvanīja Ņikitam un piedāvāja savu palīdzību. "Stāsta morāle ir tāda, ka Sergejs Sosedovs un Filips Kirkorovs var kopā plānot izvarot 15 gadus vecu zēnu. Tāpēc nekad neēdiet pārtiku, ko jums piedāvā vareni cilvēki. Man paveicās. Tev nevienu nevajag, un, kamēr nekļūsi iekšēji stiprs, nekad neparaksti nekādus līgumus,” secināja Lomakins.

Svarīgākais