Artjoms Gluzunovs atklāti stāsta par to, kā nonāca cietumā

© Ekrānšāviņš no Instagram

Pēc divus mēnešus ilgas pavadīšanas apcietinājumā dziedātājas Elīnas Gluzunovas dzīvesbiedrs un bērnu tēvs Artjoms Gluzunovs atkal ir uz brīvām kājām, vēstīts Zanes Piļkas-Karaļevičas materiālā "Mana sirdsapziņa ir tīra" izdevumā "Privātā Dzīve".

Artjoms Gluzunovs atklāj, ka šobrīd viņam piemērots drošības līdzeklis - policijas uzraudzība - un aizliegums izbraukt no valsts. "Divas reizes nedēļā man jāiet policijā atzīmēties, bet mājās jābūt ne vēlāk kā vienpadsmitos vakarā. Neviens to ne reizi nav pārbaudījis. Es gan necenšos šos noteikumus pārkāpt," saka viņš.

Jautāts par aizturēšanu, Gluzunovs teic, kas viss saistīts ar narkotiku kontrabandu.

"Sīkāk komentēt šīs apsūdzības negribu, jo tiesa lems - esmu vainojams vai tomēr ne. Katrā gadījumā mana sirdsapziņa šajā ziņā ir tīra."

Gluzunovs norāda, ka policija viņu aizturēja, jo "bija veikts kaut kāds sūtījums ar manu telefona numuru. Ar to pilnībā pietika, lai mani saņemtu ciet".

Artjoms saka - aizturēšana viņam nebija nepatīkams pārsteigums. "Es to gaidīju. Mani jau bija informējuši, ka kaut kas tāds drīzumā varētu notikt. Torīt braucu izņemt mēbeles, kad pēkšņi Brīvības ielā mani ielenca trīs policijas mašīnas un paziņoja, ka tieku apcietināts."

Lietas izmeklēšana turpinās. Lai gan Artjoms ir brīvībā, viņš gaida, kad tiks saukts uz policiju, lai saprastu, kas vispār notiek un par ko viņu apsūdz.

Slavenības

Tā kā sabiedrībā viesmīļu piesaiste nav populāra, ministri paši tērēs savu laiku ceļā pēc kafijas valdības sēdes laikā, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" sacīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).