Liene Ušakova atklāj, ko nepatīkamu viņa būtu gatava darīt par lielu naudu

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Raidījumā “Slavenības. Bez filtra” pie Lienes Ušakovas ciemojas draudzene Lelde, un Liene iepazīstina viņu ar savu jauno hobiju – galda spēlēm. Liene pēdējā laikā ir stāvā sajūsmā par galda spēlēm un galda spēļu vakariem, un šādas spēles mēdz spēlēt arī ar savu latvju bāleliņu Juri. Liene ir priecīga, ka spēles palīdz runāt par neērtiem jautājumiem.

Liene draudzeni iepazīstina ar vienu no savām mīļākajām spēlēm - tajā jāatbild uz jautājumiem par dažādām tēmām, tai skaitā seksu un naudu.

Jautājumi ir arī pikanti un provokatīvi, un jāatbild uz tiem godīgi, dažreiz pat piesarkstot. Leldei trāpās nopietnāki jautājumi par attiecībām un naudu, bet Lienei nākas atzīties, kāds seksuāls apģērbs viņu uzbudina un ko nepatīkamu viņa būtu gatava darīt par lielu naudas summu.

Ja ar pirmo jautājumu Lienei problēmu nav, tad otrais liek aizdomāties: “Šis ir traks jautājums īstenībā. Es esmu par to domājusi - visiem liekas - o, ja man tagad piedāvātu miljonu, nu tad es tagad varētu izdarīt da jebko. Daudziem cilvēkiem tā liekas kaut kāda astronomiska summa, lai gan miljonu varētu iztērēt, maksimums, gadā, aci nepamirkšķinot. Pat ātrāk, ja pacenšas. Es, droši vien, varētu ātri iztērēt.”

Uz Leldes jautājumu, vai Liene varētu iespert kucēnam par lielu naudu, Liene atbild nekavējoties - noteikti nē.

Svarīgākais