"Sērijveida krāpnieks, rasists"; Īlona Maska meita rupji nolamā tēvu

© Depositphotos

Īlona Maska meita, kas ir transpersona, Viviana Dženna Vilsone izcēla gaismā sava tēva neglaimojošo pagātni, atriebjoties par uzbrukumiem, ko viņš viņai izteicis viņas dzimuma identitātes dēļ.

"Tu neesi ģimenes cilvēks, tu esi sērijveida krāpnieks, laulības pārkāpējs, kurš nepārstās melot par saviem bērniem," 20 gadus vecā sieviete rakstīja Threads Monday, atsaucoties uz sava tēva vairākkārtējiem krāpšanas skandāliem.

Saskaņā ar Page Six teikto, 53 gadus vecajam Maskam ir 12 bērni no trim dažādām sievietēm.

Viņš tika apsūdzēts arī romānā ar aktrisi Amberu Hērdu un Google līdzdibinātāja Sergeja Brina bijušo sievu Nikolu Šanahanu, ko viņš noliedza.

Viviāna vēl vairāk pielēja eļļu ugunij: "Tu neesi kristietis, cik es zinu, tu nekad neesi spēris kāju baznīcā."

Pēc tam viņa norādīja, ka Masks ir rasists, apgalvojot: "Tu arābu valodu nosauci par "ienaidnieka valodu", kad man bija 6 gadi, tevi vairākas reizes iesūdzēja tiesā par diskrimināciju."

Viviāna turpināja kritizēt SpaceX dibinātāju, apgalvojot, ka viņš "neglābj planētu", jo viņam "klimata pārmaiņas nerūp".

Vivianas skaudrais ieraksts tika publicēts pēc tam, kad Masks sacīja, ka viņu "nogalināja atmošanās prāta vīruss", kad viņa nolēma veikt dzimuma maiņas operāciju.

Svarīgākais