"Necieņa pret mani!" Mūrniece dusmīga pēc ieraudzītā lielveikalā

© Ģirts Ozoliņš/MN

Iepirkšanās lielveikalā bijušajai ministrei un uzņēmējai Lindai Mūrniecei pamatīgi sabojājusi omu, kad viņa veikala plauktā ieraudzīja žurnālu ar savu foto uz vāka.

Linda atklāj, ka foto un intervija žurnālā publicēta bez viņas ziņas un atļaujas.

"Vakar iepērkos Rimi un pie kases ieraugu savu bildi kādam nezināmam žurnālam uz vāka. Godīgi - sastingstu, saprotu, ka atkal kas bez manas ziņas sarakstīts, jo neesmu ne ar vienu mediju runājusi. Patiešām izvairos no tā. Slepus iebāžu žurnālu zem pirkumiem, lai neviens nepamana līdzību, un nopērku.

Vēlāk steigā šķirstu un saprotu, ka pārpublicēta mana 4 gadus veca intervija un te arī kur iekšpusē tas maziem burtiem uzrakstīts, bet pat man radās priekšstats, ka ar mani noticis kas jauns, ko pati gan nezinu, kur nu vēl citiem, kas ierauga šo vāku…
Intervijai nav ne vainas un bildes smukas, bet gadi gan pagājuši un man neviens nav pajautājis, vai es vispār vēlos būt uz tā vāka," raksta Mūrniece.
Vēl lielākas dusmas Lindai izraisījis līdzīgs incidents - nākamajā dienā viņa vienā no interneta portāliem ierauga savu foto un fragmentu no intervijas, kas atkal jau publicēts, viņai nezinot.
"Šodien atveru feisbuku. Un te atkal es!!! Izrāvums no divus gadus vecas intervijas. Pavisam cita situācija, pavisam cita es, bet atkal pat es padomāju, ka noticis kaut kas jauns. Nē!! Vienkārši atkal man aizmirsuši pajautāt, vai man to vajag un vai es vispār piekrītu, ka mani pārpublicē kāds portāls. Izrādās, 1188 izsūtījuši visiem šo izrāvumu un portāliem neko nevar pārmest. Pārpublicē to, ko viņiem izsūta."
Šīs situācijas Lindu patiešām sadusmojušas. Viņa uzskata, ka tiek izrādīta necieņa pret viņu.
"Un ko man darīt? Taisnoties visiem, ka es nelienu virsū ar sevi un nemēģinu visur publicēties? Jo tieši to cilvēki, kam nav saskares ar medijiem, domā…
Taisnoties, ka sēžu es savos laukos, uzņemu viesus un priecājos, ka esmu cilvēks ne vairs no žurnālu vākiem…
Nojaušu, ka esmu kļuvusi atkal aktuāla, jo tūlīt iznāks mana grāmata un jāsteidz uz šī notikuma fona tirgot manu atpazīstamību.
Es to sauktu par necieņu pret mani, nerēķināšanos, kaitniecību…
Es gribu izvēlēties, kad esmu uz kāda vāka un tieši uz kura. Tāpat kā es gribu izvēlēties aktuālu informāciju par sevi, ne atgremotu no senām intervijām."

Svarīgākais