Lienes Ušakovas mamma par trakāko Lienes nedarbu: Es ieraudzīju, man kājas saļima aukstas

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Kavējoties bērnības atmiņās raidījumā “Slavenības. Bez filtra” kopā ar mammu, Liene Ušakova albumā atrod bildes un avīžu izgriezumus par savu bērnību un secina, ka mamma ir ļoti nostalģiska. Gremdēšanās atmiņās, atklāj arī mammas trakākās atmiņas par Lienes bērnību un to, ka mamma joprojām glabā Lienes matus šķipsnas, nagus un nabassaiti.

Liene Ušakova kopā ar mammu šķirsta Lienes bērnības albumus un mēģina atsaukt atmiņā - kāda Liene bijusi kā bērns. Mamma atceras spilgtākos notikumus: “Trakākais atgadījums bija tāds, ka Lienītei bija pāris gadiņi, un vienu dienu mamma kaut ko gatavo virtuvē. Atnāk tētis no darba, un baigais klusums, aizdomīgi liels klusums. Mēs ieejam istabā, un sēž Lienīte pie kamīna, uz grīdas priekšā matu kaudzīte un rokās tēva darba dzirkles… Es ieraudzīju, man kājas saļima aukstas.”

Pieminot matus, Liene atceras, ka viņas matu šķipsnas joprojām kaut kur glabājas, un mamma atzīst: “Ir, ir mums visiem matu čupiņas saglabātas. Matiņi man ir, nadziņi un nabassaites man ir - visa pilna komplektācija.”

Liene pasmej, ka mamma varētu taisīt vudū lelles no visa, ko ir saglabājusi, un atceras, ka savus izkritušos zobus pati metusi uz kamīna augšas.

Svarīgākais