VIDEO. FOTO. "Ļoti liels nesmukums"; Juris Millers sašutis par kādu Latvijas veikalā nopērkamu preci

© pixabay.com

Ir saprotams, ka karšu un globusu izdevējiem un tirgotājiem lielu izaicinājumu rada pārmaiņas ģeopolitiskajā situācijā, tomēr nav pieņemams, ka Latvijā tiek pārdoti globusi, kuros redzams, ka Krima pieder Krievijas federācijas teritorijai.

Par šādu produktu ziņo Juris Millers savā "Facebook" kontā: ""Senukai Ozols" veikalā ļoti liels nesmukums. Te kara trešajā gadā tirgo globusus, kuros Krima norādīta kā Krievijas teritorija. Tas ir amorāli!"

Viena daļa komentētāju uzskata, ka šādu produktu pieejamība Latvijas veikalos ir nepiedodama paviršība, ja ne apzināta rīcība no tirgotāju puses. Otra daļa prāto, ka globusam ir ļoti neveiksmīgs dizains, kas neļauj noteikt valstu precīzās robežas.

Atbildot komentētāju iebildumiem par neveiksmīgu dizainu, Juris Millers raksta: "Pieklājīgākais, ko te varētu teikt - ļoti neveiksmīgs dizains. Preces iekļaušana sortimentā - tikpat neveiksmīga!"

Neilgi pēc raksta publicēšanas savu viedokli atsūtīja “Kesko Senukai Latvia”.

"Vēlamies pateikties par vērību klientam, kurš pamanīja šo Indijā ražoto mājas dekoru un ziņoja par to. Esam nekavējoties minētos globusus izņēmuši no tirdzniecības. Papildus esam stiprinājuši preču kontroli un apstiprināšanas procedūras, lai novērstu līdzīga veida situācijas turpmāk.

Svarīgākais