"Mēs, nudien, paliekam smieklīgi," daļa sabiedrības kritizē LOK aicinājumu

© Scanpix

Latvijas Olimpiskā komiteja aicināja trešdien, 7. augustā, ar gavilēm mājās sagaidīt Latvijas 3x3 basketbolistus, kuri Parīzes olimpiskajās spēlēs izcīnīja ceturto vietu.

Latvijas 3x3 basketbola izlase no Parīzes mājās atgriezās plkst. 13.30. Vispirms bija svinīgs pasākums lidostā "Rīga". Pēc tam komanda mēroja ceļu no lidostas līdz LOK birojam Rīgā, Grostonas ielā.

"Nav pretenziju pret vīriešiem, kuri pārstāv Latviju, bet kurš tur basketbola sabiedrībā iepriekš bija izdomājis sagaidīšanu pie Brīvības pieminekļa par 5. vietu un tagad 4.? Jā, augstvērtīgi rezultāti, bet… Nezinu, manuprāt, devalvē šo “sagaidīšanas pasākumu” burvību un patosu," vietnē "X" viedokli pauž Roberts.

Niks: Pieļauju, ka bija rezervēti auto ar domu, ka būs medaļas, negribēja atcelt rezervāciju un saprata, ka sportam pastiprināti nesekojošam latvietim tāpat ir vienalga kāds rezultāts, galvenais, ka piedalījas un ir malači. Mana versija.

Normunds: Nenoniecinot sasniegto, tomēr der atcerēties, ka turnīrā piedalījās 8 komandas, starp kurām čaļi ierindojās 4.vietā. Ja tam tiek rīkota spec sagaidīšana, plānots maršruts, mēs, nudien, paliekam smieklīgi.

Uldis: Bet čali, kurš pēc 265 km pēdējos 5km izrāva 5.vietu un bija riteņa tiesu no medaļas, sagaidam lidostā mierīgi.

Andris: Jāierīko lidosta pie Brīvības pieminekļa un miers.

Gatis: Sagaidīšanu pelnījuši tikai medaļnieki, visi pārējie lai priecājas par kvēlākajiem faniem lidostā.

Kristaps: Sagaidīšana ir jātaisa, ja ir kāda medaļa, savādāk tukšs pasākums.

Slavenības

Holivudas scenārists Maikls Alojans, ar ko pirms dažiem gadiem kāzām posās komponista Raimonda Paula mazmeita Monika Pedersena, Grieķijā mijis gredzenus ar jaunu izredzēto, vēstīts Ligitas Eglītes materiālā "Maestro mazmeitas Monikas bijušais līgavainis" apprec citu izdevumā "Kas Jauns".

Svarīgākais