Madonnas dēlam nav naudas pārtikai; viņš vāc ēdiena paliekas

© Depositphotos

Arvien vairāk Holivudas slavenību bērnu iet savu dzīves ceļu, lai nebūtu atkarīgi no slavenajiem vecākiem. Viens no šādiem piemēriem ir 18 gadus vecais dziedātājas Madonnas dēls.

Kopumā Madonnai ir seši bērni - divi savi un četri adoptēti. Deividu no Malāvijas viņa adoptēja 2005. gadā, vēl esot precējusies. Leģendārā dziedātāja un britu kinorežisora ​​un scenārista Gaja Ričija adoptētais dēls Deivids Banda presei vienmēr bijis ne mazāk interesants kā citi dziedātājas bērni.

Madonna ne reizi vien ir teikusi, ka jūt ar viņu īpašu saikni. Bērnībā adoptētais zēns no mātes mantojis aizraušanos ar šokējošiem apģērbiem un košām drēbēm. Viņš vairākkārt defilējis modes skatēs un parādījies saviesīgos pasākumos provokatīvos tēlos. Pat dziedātājas fani uzksata, ka no visiem Madonnas bērniem Deivids viņai līdzinās visvairāk.

Taču, kā var spriest, Deivids nolēma pārtraukt tik ciešo saikni ar savu māti. 18 gadus vecais puisis pameta mammas māju un kopā ar draudzeni tagad īrē dzīvokli Bronksā.

Tagad jaunais mūziķis nodarbojas ar apmācību un sniedz tiešsaistes ģitāras nodarbības. Ar šiem līdzekļiem viņam knapi pietiek, lai segtu īri, bet pārējām lietām naudas vienkārši nav. Sociālajos tīklos popkaralienes dēls atzina, ka dažreiz viņam nepietiek pat ēdienam.

"Ir patīkami apzināties, ka ir deviņi vakarā, esmu izsalcis un saprotu, ka man nav pietiekami daudz naudas, lai paēstu, tāpēc eju meklēt pārpalikumus. Ir jauki būt jaunam," ar negaidītām atklāsmēm dalījās Deivids.

Taču šķiet, ka Madonnas faniem nepatīk šāds viņas 18 gadus vecā dēla audzināšanas stils, tāpēc viņš komentāros saņēma daļu kritikas un pat naida. Bet puisis ātri reaģēja un atzīmēja: "Es esmu ļoti apmierināts ar savu dzīvi, un, lai gan mēs ar mammu agrāk strādājām kopā, tagad mēs neko neradām," sacīja Deivids Banda.

Svarīgākais