"Es paliku mēms"; Roberto Meloni saņem ziņu no savas mirušās mammas

© Kaspars Krafts/F64

Jūlija vidū Roberto Meloni bija aizbraucis uz Latgali, kur apmeklēja Aglonas baziliku, vēstīts Zanes Piļkas-Karaļevičas materiālā "TV zvaigznes atpūtā" izdevumā "Privātā Dzīve".

Tā nebija ekskursija, bet gan dziedātāja Roberto Meloni iekšējs svētceļojums, godinot savas mammas piemiņu. Viņa pērn pavasarī devās mūžībā.

"Domāju, ka neesmu vienīgais, kuram liekas, ka tuvs cilvēks, kurš aizgājis aizsaulē, sūta signālus vai zīmes no augšas. Tas tiek darīts, lai tevi pārliecinātu - ja arī fiziski viņš nav vairs starp mums, joprojām ir tev blakus, sargā un atbalsta. Šī spēcīgā izjūta man reizēm ir saistībā ar mammu, ar kuru kontakts bija ļoti stiprs."

Zīmi no aizsaulē aizgājušās mammas dziedātājs un raidījumu vadītājs saņēmis kādā pasākumā, kurā viņš uzstājies. Apmeklētāja pasniegusi Roberto skaistu ziedu pušķi. "Es skatījos uz puķēm un paliku mēms, jo tajā ziedu kompozīcijā bija kallas, kas ir manas mammas Bindžetas mīļākie ziedi. Zelta kāzu svinībās mammai bija ļoti līdzīgs pušķis. Un uz ģimenes mājas palodzes stāv gan tēta darba botas, gan mammas kurpes, kurās iekšā mēs ielikām… baltas kallas. Es nezinu, vai tiešām šis ir mammas sveiciens vai apliecinājums, ka viņa vēl ir kopā ar mani, bet man ļoti gribas tam ticēt," neslēpj dziedātājs.

Svarīgākais