No olimpiskā ciemata "padzīta" Paragvajas peldētāja

© unsplash.com

Medijs "Daily Star" ziņo, ka no Parīzes olimpiskā ciemata "padzīta" Paragvajas peldētāja Luana Alonso.

20 gadus vecajai sportistei pamest olimpisko ciematu palūdza pašas delegācija jeb Paragvajas Olimpiskā komiteja.

Luana tika nosūtīta mājās par “nepiemērotas vides” radīšanu, raksta medijs.

20 gadus vecā sportiste olimpiskajās spēlēs 100 metru tauriņstila peldēšanā ieguva 29. vietu. Pēc sacensību noslēguma sportiste šokēja daudzus ar paziņojumu, ka nolēmusi iet "pensijā" un pamest lielo sportu. "Tagad tas ir oficiāli! Es pārtraucu karjeru, liels paldies jums visiem par atbalstu," viņa rakstīja sociālajos medijos.

View this post on Instagram

A post shared by Luana Alonso (@luanalonsom)

Pēc paziņojuma sportiste turpināja uzturēties Parīzē, taču Paragvajas Olimpiskā komiteja nolēma viņu nosūtīt mājās. Paragvajas Olimpiskās komitejas vadītājas Larisas Šēreres paziņojumā teikts: "Viņas klātbūtne rada nepiemērotu atmosfēru Paragvajas komandā. Mēs pateicamies viņai par to, ka viņa rīkojās saskaņā ar norādījumiem, jo ​​pēc viņas pašas gribas viņa nepavadīja nakti sportistu ciematā."

Šīs bija Luanas Alonso otrās olimpiskās spēles. Pirmo reiz olimpiskajās spēlēs, pārstāvot Paragvaju, viņa piedalījās 2020. gadā, kad bija vien 17 gadus veca.

Slavenības

Aizvadītajā nedēļā tika atklāts sienas gleznojums Āgenskalnā, Nometņu ielā, kas iepriecina absolūti lielāko daļu vietējo iedzīvotāju. It īpaši tāpēc, ka murālī atainotais kaķis, esot vietējās "izcelsmes" vārdā Persiks.

Svarīgākais