Savulaik no šova "izmestā" Agrita atgriežas TV ekrānos

© Ģirts Ozoliņš/MN

Par cietsirdīgu attieksmi pret ģimenes sunīti Mailo, no TV šova "Ģimene burkā" tika izraidīta Latvijas TV šovu vietējā slavenība Agrita Bindre

Agrita Bindre iepriekšējās sezonas laikā atklāti atzinās, ka vairs nevēlas nodarboties ar suni Mailo, tāpēc aizveda to pie svešiem cilvēkiem, kur tam bija nolemts mūžs pie ķēdes. Sabiedrībā sacēlās "vētra" par cietsirdīgu attieksmi pret dzīvnieku, tāpēc Mailo tika uzņemts dzīvnieku patversmē, bet suņa īpašniece "padzīta" no šova.

Jaunākā informācija liecina, ka Agrita Bindere ar savu meitu atgriežas šovā "Ģimene burkā". Tomēr cilvēki nav aizmirsuši iemeslu, kāpēc viņas sadarbība ar TV tika pārtraukta un uzskata, ka šai personai nav vietas raidījumā.

Mikroblogošanas vietnē "X" ievietots ieraksts: "Vai tiešām 1188 domā, ka sabiedrībai ir tik īsa atmiņa un ir jau aizmirsusi, kā šī pseido slavenība Agrita Bindre piesietu pie ķēdes pameta savu suni? Agrita joprojām uzskata,ka nav rīkojusies nepareizi un pie visa vainīgi esot "ļaunie heiteri"."

Komentētāji uzskata, ka šādu piedāvājumu no TV puses pieprasa paši skatītāji, kuri vēlas redzēt nevis izglītojošu un estētisku saturu, bet gan visādus sū...s.

"Viss ir vienkārši! 90 % sabiedrības ir tik par stulbi, cik tā bindre! Jo skatās padebīlus, degradējošus šovus ar bindri!"

"Zini.. man ir bažas.. ka sabiedrībai patiesi ir īsa atmiņa un reti kurš vairs atceras. Diemžēl..."

"Vai tad tā nav šī šova jēga. Radīt sabiedrības padibeņus.?"

Svarīgākais