"Visticamāk, nomiršu nākamo piecu gadu laikā." Slavena aktrise cīnās ar nopietnām veselības problēmām

© unsplash.com

Filmas "Harijs Poters" zvaigzne Mirjama Margoljeza publiski paziņojusi, ka viņai vairs nav palicis daudz laika, ko dzīvot, raksta "Daily Star".

83 gadus veca aktrise atklāj, ka cīnās ar nopietnām veselības problēmām un ir pārliecināta, ka viņas mūžs tuvojas izskaņai.

Aktrise jau gadiem ilgi cīnās ar dažādām veselības likstām un pārvietošanās grūtībām, tāpēc ir pārliecināta, ka drīz dosies mūžībā. Viņa izteikusies, ka "visticamāk nomirs nākamo piecu vai sešu gadu laikā, ja ne pat agrāk".

Mirjama savu vecumu un ar to saistītos ierobežojumus raksturoja kā "ierobežojošus un nomācošus": "Es ilgojos spēlēt lomas, kas mani neierobežo ratiņkrēslā, bet es vienkārši neesmu pietiekami spēcīga."

Aktrise medijiem atklāja, ka viņai nesen tika veikta sirds operācija. Viņai tika veikta aortas vārstuļa nomaiņa. "Tagad man ir govs sirds. Nu ne visa sirds. Man aortas vārstuļa vietā ir govs aortas vārstulis."

Lai arī cienījamā vecuma aktrisei ik dienu nākas sadzīvot ar dažādām veselības likstām, viņa vēlas turpināt karjeru un piedalīties dažādos radošos projektos.

Svarīgākais