Toms Krūzs meklē "pareizo sievieti", lai atkal kļūtu par tēvu

© depositphotos.com

Aktierim ir divi adoptēti bērni un viena bioloģiskā meita Suri. Tomam ar viņu ir ļoti sarežģītas attiecības, viņš praktiski nepiedalās viņas dzīvē. 62 gadus vecais amerikāņu aktieris Toms Krūzs vēlas atkal kļūt par tēvu. Par to raksta "In Touch".

Turklāt viņš plāno apmesties uz dzīvi Lielbritānijā, tāpēc vēlams, lai Holivudas aktiera vēl nedzimušā bērna māte būtu no turienes.

"Jūs varētu domāt, ka viņš ir apmierināts ar to, kas viņam šajā dzīves posmā ir, bet tā vietā viņš ir ļoti atvērts, lai atrastu kādu, ar kuru kopā audzināt vēl vienu bērnu," ​​saka avots.

Tiek uzskatīts, ka Krūzs dala savu laiku starp Anglijas dienvidu laukiem un Londonu, lai pavadītu vairāk laika ar saviem diviem vecākajiem bērniem Izabellu (31) un Konoru (29). Deviņdesmitajos gados aktieris viņus adoptēja, kamēr bija precējies ar Nikolu Kidmenu.

Pēc tam aktrise Keitija Holmsa dzemdēja Tomam meitu Suri, kurai nesen apritēja 18 gadi. Un Krūzam atšķirībā no adoptētajiem bērniem ir diezgan sarežģītas attiecības ar savu bioloģisko meitu.

Konflikta cēlonis bija aktiera reliģija - viņš sludina scientoloģiju. Tāpēc Holmsa un Krūzs izšķīrās, un aktrise vēlējās aizsargāt savu bērnu no sava bijušā vīra reliģijas.

Slavenības

Raidījumā “Slavenības. Bez filtra” Katrīne Vasiļevska ir ciemos pie aktiera Kaspara Zāles, kas pavisam nesenā pagātnē publiskajā vidē nonāca Dailes teātra skandāla dēļ. Uzzinot, kam aktieris ir gājis cauri, arvien vairāk top skaidrs, kāpēc Zāle ir gājis uz ne vienu vien tiesas prāvu, aizstāvot savas tiesības.

Svarīgākais