FOTO: Prinča Džordža portretā pamana dīvainu detaļu

© depositphotos.com

Turpinot jaunu tradīciju Lielbritānijas karaliskajā ģimenē, Keita Midltone un princis Viljams dalījās ar sava dēla prinča Džordža portretu par godu viņa 11. dzimšanas dienai. Publicētajā fotogrāfijā jaunais monarhs izskatās laimīgs, tomēr, kā izrādījās, oriģinālā fotogrāfija nedaudz atšķiras no publicētās versijas, ziņo "Hello".

Velsas princese, kura jau ilgu laiku aizraujas ar fotogrāfiju, pati nobildēja savu dēlu.

Fotoattēlā princis Džordžs ir ģērbies tumšā uzvalkā un gaišā kreklā.

11 gadus vecā monarha fotogrāfija sabiedrībai tiek prezentēta melnbalta, lai gan iepriekš Velsas princis un princese publicēja tikai krāsainas fotogrāfijas.

Oficiālā portreta īpatnība ir tāda, ka karaliskās ģimenes pārstāvim bildē tika "nogrieztas" rokas, neskatoties uz to, ka tās pilnībā bija redzamas oriģinālajā fotoattēlā, kas tika publicēts "Instagram Stories".

Šāda lēmuma iemesls ir mazā draudzības rokassprādze, ko princis Džordžs nēsā uz kreisās rokas. Kensingtonas pils nekomentēja, kurš princim uzdāvināja šādu dāvanu, lai neatklātu viņa personīgās dzīves detaļas.

Slavenības

Krievijas prezidentu atbalstošais dziedātājs Nikolajs Baskovs, saistībā ar kuru baumo par viņa smago slimību, pēkšņi sācis runāt par nāvi, atsaucoties uz Krievijas medijiem, vēsta ukraiņu medijs "Prozoro".

Svarīgākais