80. gadu popzvaigzne paziņo par došanos pensijā

© unsplash.com

Britu popgrupas "Bucks Fizz" zvaigzne Maiks Nolans pēc 35 gadiem uz skatuves paziņojis, ka dodas pensijā, raksta "The Sun".

80. gadu popmūzikas leģenda nolēmusi 69 gadu vecumā pamest skatuvi.

"Es jūtu, ka man pietiek," televīzijas kanālā ITV sacīja mākslinieks.

Viņš norādīja, ka būs skumīgi kāpt uz skatuves pēdējā koncertā, taču tajā pašā laikā viņš būs priecīgs, jo vēlas beidzot atpūsties un aizvadīt mierīgu dzīvi.

Kā izrādās, lēmums par aiziešanu no lielās skatuves nebija impulsīvs un sasteigts, mākslinieks par to ir domājis jau pēdējos gadus. "Es par to domāju jau divus līdz trīs gadus, bet beidzot šī gada sākumā nospriedu, ka nav jēgas to vilkt garumā."

"Bucks Fizz" ir britu popgrupa, kas guva panākumus 20. gadsimta 80. gados, uzvarot 1981. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā ar dziesmu "Making Your Mind Up". Tā tika izveidota 1981. gada janvārī speciāli Eirovīzijas dziesmu konkursam.

Slavenības

Raidījumā “Slavenības. Bez filtra” Katrīne Vasiļevska ir ciemos pie aktiera Kaspara Zāles, kas pavisam nesenā pagātnē publiskajā vidē nonāca Dailes teātra skandāla dēļ. Uzzinot, kam aktieris ir gājis cauri, arvien vairāk top skaidrs, kāpēc Zāle ir gājis uz ne vienu vien tiesas prāvu, aizstāvot savas tiesības.

Svarīgākais