Oļegs Fils par savu mīļoto sievieti: Mūsu satikšanās nebija pārāk romantiska

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Uzņēmējs Oļegs Fiļs raidījumā "Kad viņas satiekas" izstaro mīlestību, runājot par attiecībām ar savu mīļoto sievieti – Kristīni Jelinsku. Sarunas laikā viņš neslēpj – abu iepazīšanās nav notikusi bezgala gaišā dzīves periodā.

“Mūsu satikšanās nebija pārāk smaidoša vai romantiska. Mēs, visi darbinieki, kopā satikāmies bankas atvadu ballē - principā visi raudāja. Pēc tam Kristīnei bija smags posms dzīvē, viņai nomira mamma un viņa izšķīrās no iepriekšējā vīra. Es tieši tajā laikā šķīros no Santas Zāmueles un burtiski pēc dažām dienām uzzināju par visām tām nesmukajām darbībām.

Faktiski mēs satikāmies un abi divi sākām dzīvot no jauna, paralēli risinot visādus dzīvošanas jautājumus, bērnu satikšanos. Bērni tad vēl nebija kā tagad pieauguši, viņi vēl bija maziņi.

Bija tik daudz dažādu jautājumu, kas jārisina, neskatoties uz traģēdijām, kas bija mums abiem. Pakāpeniski auga tā mīlestība un ticība saviem spēkiem, lai pēc tam varētu nodot to partnerim. Mēs viens otram varējām palīdzēt un dziedināt to sāpi, kā arī veidot nākotni tālāk jau kopā,” atminas Oļegs Fiļs.

Svarīgākais