Šenonas Dohertijas onkologs atklāj, kādas bija aktrises pēdējās dzīves stundas

© depositphotos.com

Šenonas Dohertijas ārsts un tuvs draugs Lorenss Piro pastāstījis par aktrises pēdējām dienām pirms nāves, vēsta "Daily Mail".

Onkologs sacīja, ka Dohertija, kura ilgi cīnījās ar krūts vēzi, bija "ļoti aktīva visa sava veselības ceļojuma dalībniece" līdz pašām beigām.

"Viņa prātā nevēlējās apsvērt citas alternatīvas, izņemot "mēs pārspēsim šo un turpināsim dzīvot". Mēs neapspriedām, ko tas viņai nozīmēja papildu laika ziņā, jo viņa vienkārši nevarēja tā darboties. Viņa vēlējās nodzīvot katru dienu nevis tā, it kā tā būtu viņas pēdējā diena, bet tā, it kā tā būtu jaunas nodaļas sākums viņas dzīvē,” stāstīja Piro.

Pirmo reizi Dohertijai krūts vēzis tika diagnosticēts 2015. gadā, un divus gadus vēlāk kļuva zināms, ka viņai ir remisija. Taču 2020. gadā slimība atgriezās ar metastāzēm jau 4. stadijā. 2023. gada novembrī viņa uzzināja, ka vēzis ir izplatījies uz viņas kauliem.

"Pēdējās stundas viņa atradās vietā, kur viņai bija ļoti ērti, gulēja un pārgāja citā stāvoklī, un viņu ieskāva daži viņas tuvi draugi, kas viņai sniedza lielas rūpes un atbalstu. Bija skumji, bet skaisti un mīļi. Grūtākais bija tas, ka viņa nebija gatava aiziet, jo mīlēja dzīvi,” sacīja Piro.

Svarīgākais