27 gadu vecumā mirusi TV šova zvaigzne; viņai palika trīs mazi bērni

© depositphotos.com

Realitātes televīzijas šova zvaigzne Otema Krittendona pēkšņi nomira mājā, kurā viņa dzīvoja kopā ar saviem trim bērniem, māti un patēvu Henriko apgabalā, Virdžīnijā. 27 gadus veco zvaigzni bezsamaņā savā guļamistabā atrada viņas patēvs. Viņš izsauca ārstus. Viņi mēģināja glābt Otemu, veicot mākslīgo elpināšanu, taču visas viņu pūles bija veltīgas.

Par sievietes nāvi paziņoja viņas vecākā māsa Mistija. "Es piebraucu pie mājas, es redzu ātro palīdzību... Es izlecu no kravas automašīnas, cik drīz vien iespējams, lūdzot medmāsu un policiju man pateikt, ka ar tevi viss ir kārtībā, bet viņi tikai strādā, lai saglabātu tev dzīvi tur... Bet manas šausmīgākās bailes apstiprinājās, un es noģību uz ceļa,” sacīja Mistija.

TV zvaigznes vecākā māsa solīja audzināt māsas meitu un dēlus. “Tu aizgāji, pirms es paspēju no tevis atvadīties... Cik es esmu pateicīga, ka pavadīju kopā ar tevi visus šos gadus, cik lepna par tevi kā māti, cik es esmu pateicīga par trim mazajām tavas sirds daļiņām, kas staigā uz šīs zemes... Es parūpēšos, lai ar šiem bērniem viss būtu kārtībā,” solīja māsa.

Pēdējā laikā otema cīnījās ar nopietnām veselības problēmām - viņai bija diabēts, problēmas ar nierēm un paaugstināts asinsspiediens. Rudenī viņa gribēja tikt pie ārsta.

Krittendona kļuva plaši pazīstama, kad viņa 16 gadu vecumā parādījās amerikāņu realitātes šova "Stāvoklī 16 gados" piektajā sezonā.

Šova laikā viņa laida pasaulē savu pirmo bērnu Dreiku no sava puiša Dastina Franklina, ar kuru vēlāk attiecības pārtrauca. Tagad puikam ir 10 gadi. Otema audzināja arī 5 gadus veco dēlu un pusotru gadu veco meitu, raksta TheVoiceMag.

Svarīgākais