Galkins ar privātskolotāju nopietni mācās latviešu valodu

© F64

Apmetušies Jūrmalā, Alla Pugačova un Maksims Galkins dzīvo ļoti noslēgti, bet tikties ar seno draudzeni Laimu Vaikuli ierodas ik pa laikam, vēstīts Laumas Lapsas materiālā "Kā Pugačovai un Galkinam klājas Jūrmalā" izdevumā "Privātā Dzīve". Tā Laima atklājusi, ka ar Galkinu sarunājas latviešu valodā.

Laima atklāj, ka Maksims brīvo laiku Latvijā velti nešķiež, bet mācās latviešu valodu un lietuviešu valodu un vēl uzlabo angļu un franču valodas zināšānas.

"Maksimam ļoti labi padodas apgūt svešvalodas. Viņam uz to ir talants. Starp citu, mēs ar Maksimu runājam latviski, un viņam padodas brīnišķīgi," pauda Vaikule, piebilstot, ka Galkins latviešu valodas mācīšanos uztver ļoti nopietni.

Slavenības

Princis Viljams un Keita Midltone, šķiet, apzināti izvairījās no cilvēkiem, kas pulcējās pie Kensingtonas pils, lai godinātu princesi Diānu viņas nāves 27. gadadienā. Prinča Harija un prinča Viljama māte gāja bojā autoavārijā Parīzē 1997. gada 31. augustā. Diānas atbalstītāji ieradās Kensingtonas pilī, paužot viņai mīlestību un cieņu, raksta Thenews.com.pk.

Svarīgākais