Liene Šomase atklāti par to, kādai ellei gājusi cauri

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Dziedātāja Liene Šomase, viesojoties raidījumā “Kad viņas satiekas”, atklāj, ka viņai nekad nav bijis mērķa iegūt popularitāti. Skatuves māksliniece uzsver, ka viņas galvenais uzsvars tiek likts uz pašizpausmi un autentiskumu, nevis uz to, kā viņu vērtē sabiedrība.

Intervijā dziedātāja Liene Šomase atklāj savu nostāju attiecībā uz popularitāti, atzīstot, ka viņai nekad nav bijis mērķis būt populārai. “Es no sākuma sociālajos tīklos liku tādas fake Lienes Šomases fotosesijas bildes, kas bija perfektas un apstrādātas, bet tad es sāku saprast, ka es neesmu perfekta. Mēs neviens neesam perfekts. Ja gribu, es uzvilkšu tās treniņbikses vai cepuri. Es esmu tāda, kāda es esmu. Man nevienu mirkli nav gribējies būt populārai vai slavenai. Tas nekad man nav bijis primāri.

Es varu teikt daudziem paldies par to, ka ir iedevuši tik daudz, un viņi pat to neapzinās. Manā dzīvē ir bijis jāiet cauri asarām, depresijai, veģetatīvajai distonijai un bailēm, ka tu nevari iziet ārā no mājas. Cilvēki neapzinās, kādu ļaunumu tie komentāri atstāj uz veselību. Es pētu, kā strādā mākslīgais intelekts. Tas ir izveidojis botus cilvēka veidolā, kas apzināti veido šo agresivitāti. Ja tu gribi būt tajā vidē, tad jāmāk būt neitrālam pret komentāriem,” atklāj Liene Šomase.

Svarīgākais