Princis Viljams noved Meganu Mārklu līdz histērijai

© depositphotos.com

Megana Mārkla un princis Harijs tik tikko bija paziņojuši, ka strādā pie jauna "Netflix" projekta, kad internetā izcēlās skandāls. Tas, protams, ir saistīts ar karalisko ģimeni. Nelielā nākamā dokumentālā seriāla tīzerī Harijs atklāja sava vecākā brāļa rīcību, kas Meganu vienkārši noveda līdz histērijai, ziņo "Express".

Viss notika tūlīt pēc skandalozo memuāru “Spare” izdošanas, kur Harijs vairāk nekā vienu reizi izteicās, ka visi viņa radinieki, ieskaitot Viljamu, ņirgājās par viņa mīļoto.

Viljams izplatīja oficiālu paziņojumu, tostarp Harija vārdā, nepārrunājot to ar brāli, kurā viņš atspēkoja rakstīto. Megana izplūda asarās, kad uzzināja par notikušo.

“Es nespēju tam noticēt. Neviens man neprasīja atļauju šādā paziņojumā ievietot manu vārdu. Es piezvanīju Meganai un pastāstīju viņai. Viņa izplūda asarās, jo pils meloja, lai aizsargātu manu brāli. Un trīs gadu laikā viņi atteicās pateikt patiesību, lai mūs aizsargātu,”pauda princis Harijs.

Pēc viņa teiktā, no tā brīža attiecības ar Viljamu kļuva simtreiz sliktākas nekā iepriekš. Harijs vaino savu brāli, ka viņš kļuva par “firmas” upuri un sekoja pils vadībai, tādējādi nododot viņu attiecības.

Svarīgākais