FOTO. Video. Kiviču pāris atkal krīt sabiedrības nežēlastībā

© pixabay.com

Andris un Liene Kiviči bieži nonāk sabiedrības redzes lokā. Diemžēl visbiežāk tieši dažādu nepatīkamu notikumu dēļ. Šoreiz sabiedrībā sašutuma vētru izsaukusi Kiviču vieglprātīgā, varētu pat teikt, nolaidīgā un bezatbildīgā attieksme pret saviem mājdzīvniekiem.

Plašu diskusiju raisīja ieraksts mikroblogošanas vietnē "X": "Kiviči senāk paņēma suni - tas pazuda nezināmā virzienā, pagājušajā gadā paņēma kaķi - tagad tas ir devies nezināmā virzienā. Varbūt šādiem cilvēkiem nevajag pārdot/atdot dzīvniekus, ja reiz nespēj parūpēties par viņiem? P.s. Video no Kivičas IG konta sadaļas "KAĶIS"."

Pievienots foto ar sludinājumu, kurā Kiviči raksta: "Kaķis redzēts mājas tuvumā. Ja pamanāt, lūdzu, zvaniet!"

Komentāros cilvēki zina daudz vairāk par šo ģimeni un viņu kaķi: "Izlīmēja sludinājumus un abi "gādīgie" saimnieki aizbrauca uz jūrmalu. Neies taču tērēt savu laiku un meklēt to dzīvnieku."

"Kaķis pazuda, jo Kiviči to vienu atstāja mājās uz nedēļu, bet paši jārējās pa Latgali un UK. Tagad, pēc 3 nedēļām (!!!) izlikuši "sludinājumu", kur pat nav minēts, kad pazudis,kāds kaķim vārds, vai bailīgs, cik vecs utt."

"Ja kaķītis tiešām ir pazudis, nevis resnais cilvēkveidīgais ir nospiedis to nabaga dzīvnieku, tad kādēļ abi bezdarbnieki sutina pie jūras šodien, nevis meklē savu mīļo kaķīti?"

"Ja tā ir taisnība, tad tas jāceļ gaismā, lai šie pēc kāda laika atkal nepaņem sev kādu rotaļlietu. "

"Tas jau bija uzreiz skaidrs, ka dzīvnieki pie viņiem ilgi neturas. Šā vai tā pazūd. Un to kaķi tik neapdomīgi laida uz balkona staigāt, ka tagad dusmas rauj. Es tādiem pat beigtu infuzoriju neuzticētu!"

Svarīgākais