VIDEO: Kirkorovu pazemo paša meita

© depositphotos.com

Krievu dziedātāja Filipa Kirkorova meita Alla Viktorija sociālajos tīklos apsmēja savu tēvu - 12 gadus vecā meitene parodēja Kirkorovu, atceroties viņa skandālu ar “rozā blūzi”, kas notika, kad viņas vēl nemaz nebija.

Frazeoloģisms “rozā blūze” parādījās 2004. gadā, kad Krievijas dziedātājs preses konferencē Rostovā pie Donas apvainoja žurnālisti Irinu Arojanu.

Incidents izraisīja ažiotāžu, guva plašu mediju uzmanību un izraisīja krimināllietas ierosināšanu pret mākslinieku. Kirkorovs tika aktīvi boikotēts, un viņa vārdi tika nosodīti.

Alla Viktorija piedzima ASV 2011. gadā - tas ir, septiņus gadus pēc iepriekšminētajiem notikumiem. Bet acīmredzot viņa jau ir lietas kursā par tēva skandāliem.

Turklāt meitene nolēma viņu publiski parodēt. Viņa uzvilka rozā tērpu, uzzīmēja sev bārdu un ierakstīja video ar sava tēva dialogu ar žurnālisti.

Starp citu, internetā ir arī citi video, kuros Alla Viktorija ņirgājas par savu tēvu. Iespējams, ka meitene apzināti provocē sabiedrību, jo ir apvainojusies uz tēvu. Pats Kirkorovs vēl nav komentējis meitas video.

Svarīgākais