Pēc uzbrukuma Trampam Ilons Masks atklāj ko šokējošu

© depositphotos.com

Pasaules mediju pirmajās lappusēs vairākas dienas bija ziņas par bijušā un, iespējams, topošā ASV prezidenta Donalda Trampa slepkavības mēģinājumu. Uz šo ziņu fona savā sociālajā tīklā X (iepriekš Twitter) negaidīti atzinusies tikpat ekscentriska un ietekmīga persona – Space X un Tesla dibinātājs Īlons Masks.

Kopš Trampa slepkavības mēģinājuma kampaņas mītiņā Pensilvānijā 13. jūlijā Īlons Masks nav pārtraucis rakstīt sociālajos tīklos par šo tēmu. Viņš sacīja, ka pilnībā atbalsta Trampu un cer uz viņa ātru atveseļošanos. Masks arī publicēja Trampa fotogrāfijas un video, komentēja un pārpublicēja citu cilvēku ziņas.

Tā viens no slavenākajiem X tvītu autoriem, propagandists Ians Mailzs Čongs, pēc uzbrukuma Trampam Masku aicināja “trīskāršot drošību”: “Ja viņi var nākt pēc Trampa, viņi nāks arī pēc jums.”

Atbildot uz to, Masks šokeja ar atklāsmi: "Priekšā ir bīstami laiki. Divi cilvēki (dažādi gadījumi) jau ir mēģinājuši mani nogalināt pēdējo astoņu mēnešu laikā. Viņi tika arestēti ar ieročiem aptuveni 20 minūšu attālumā no Teslas galvenās mītnes Teksasā."

Svarīgākais