Kerkira ar gredzenu no pirmās laulības izdara ko dīvainu

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Raidījumā “Ģimene burkā" Kerkira Graudiņa meitai atklāj dziļi personīgu stāstu par gredzenu, ko atstājusi Zilajā kalnā. Šis gredzens ne tikai kalpo kā simbols vecajai mīlestībai, bet arī pagātnes pieņemšanai un jauna sākuma veidošanai.

“Tas bija gredzens no manas pirmās laulības, bet nebija tā, ka viņš man to uzdāvināja. Es atceros, ka vēl cits cilvēks man pateicībā par darbu uzdāvināja dāvanu karti. Es aizbraucu to iztērēt un nopirku gredzenu.

Kad bijām jau izšķīrušies, es atbraucu uz to kalnu, novilku gredzenu un atstāju tur. Man pēc tam bija sajūta, ka paveras jaunas iespējas, ka esi veco kaut kur atstājis. Gredzens tajā kalnā ir noteikti jau 10 gadus,” stāsta Kerkira.

Viņa neslēpj savu interesi par to, vai gredzens joprojām ir saglabājies, un kā tas izskatās pēc visa šī laika. Kerkira atzīst, ka tas ir saistīts ar kādu rituālu, kas palīdz viņai atgriezties pie pagātnes notikumiem.

Slavenības

Liene Šomase viesojas raidījumā “Kad viņas satiekas”, kur atklāj, kā viņas meita uztver Lienes slavu. Viņa stāsta, ka meita zina par viņas popularitāti, taču uztver to dabiski un neuzskata to par kaut ko īpašu. Māksliniece arī atklāti runā par izaicinājumiem, līdzsvarojot savu karjeru un ģimenes dzīvi, uzsverot, cik svarīgi ir atrast laiku saviem tuvajiem.

Svarīgākais